fiets riet

Zoals in zoveel studentensteden is de diefstal van fietsen een groot probleem. In Delft worden volgens de laatste cijfers jaarlijks meer dan 400 fietsen gepikt. De mogelijke diefstal van één fiets wordt door de lokale autoriteiten vast vergeven, maar moet wél worden gemeld. Het gaat om de fiets van de vermiste Riet van Veldhoven – van Velzen.

De fiets van “Tante Riet” kan een doorslaggevende aanwijzing zijn in de vermissingszaak van de Delftse vrouw. Met dik 20.000 studenten in Delft is het goed mogelijk dat de fiets ergens ‘rondzwerft’. Het gaat om een Batavus damesfiets, type Future Trendy, kleur Aubergine-mat. Op de fiets zit een blauwe Canvas fietstas. Als iemand de fiets per abuis heeft meegenomen (of gestolen) wil de recherche dit, in het belang van het onderzoek, ook graag weten.

Afgelopen vrijdag was de neef van Riet van Veldhoven – van Velzen te gast in het radioprogramma Het Lansinger Magazine. Luister hieronder de uitzending terug. Tips over de fiets bel je door naar de politie in Delft via 0900-8844.

martijnmastenbroek@gmail.com

5 reacties op “Waar is de fiets van “Tante Riet”?”

  1. […] gecoördineerde zoektocht met speurhonden in dit bewuste gebied toen niets opgeleverd? Ook over de fiets van ‘tante Riet’ is nog niets bekend gemaakt. Het zijn vragen waarop de politie de komende […]

    Like

  2. […] Riet”, zoals ze inmiddels door heel de stad wordt genoemd, verdween van de aardbodem tijdens een fietstocht naar haar huisarts aan de Van der Lelijstraat in Delft. Ze is er nooit aangekomen. Inmiddels zijn […]

    Like

  3. Zelf heb ik ook gezocht naar de bewuste fiets op het station leidschenveen onder het motto alle beetjes helpen

    Like

  4. ja daar heeft indo gelijk in , bij fout neerzetten van je fiets haalt de gemeente hem weg
    maar ik ben straks weer op het water en we blijven zoeken

    Like

  5. Is er al gekeken bij de fietsenrekken van station Delft-Zuid?
    Ze zijn zowel bovenop het viaduct als beneden aan de kant van perron 1 als perron 2.
    Daarbij zijn deze fietsenrekken een week of 2 / 3 geleden “leeggehaald” door de gemeente, misschien dat deze fiets hun toen toch (onbewust) is opgevallen.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Trending

Maak een website of blog op WordPress.com