Lichaam Mona Baartmans vrijgegeven: vrijdag uitvaart

De politie en het NFI hebben het lichaam van Mona Baartmans vrijgegeven. Het forensisch onderzoek is afgerond. De resultaten en de doodsoorzaak van de vrouw zijn nog niet bekend gemaakt.

De uitvaart vindt vrijdag 16 november om 15.30 uur plaats bij Uitvaartcentrum Iepenhof in Delft. Na de plechtigheid wordt er een borrel gedronken in de Schaapskooi. Mona vertelde tijdens een bezoek aan een vriendin, een dag voor haar vermissing, toevalligerwijs dat ‘vriend en vijand’ welkom zijn op haar uitvaart.

De 79-jarige Mona verdween 23 september, nadat ze haar man had bezocht in een verpleeghuis in Den Haag. Ze werd voor het laatst gezien toen ze bij haar zoon in de auto stapte. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn moeder. De bekende Delftse horecavrouw werd vorige week donderdag dood aangetroffen in een bos bij Heinenoord.

One thought on “Lichaam Mona Baartmans vrijgegeven: vrijdag uitvaart

  1. […] hebben daarnaast meer dan genoeg bewijs tegen hem”, zegt een bekende van de familie. De uitvaart van Mona vindt aanstaande vrijdag plaats. “Mocht het ooit zover komen. Vriend en vijand zijn welkom op […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: